Om Crawlfit

Mange danskere bruger allerede vandet til motion og fritidsaktiviteter. Bevæg dig for livet - Svømning ønsker med Crawlfit at få flere danskere til at blive aktive i vandet.

I Danmark har vi alle let adgang til vand og derfor fine muligheder for at bruge svømning som motionsform. Med Crawlfit ønsker vi at styrke danskernes svømmefærdigheder, så flere danskere får lyst til at svømme både i den lokale svømmeklub og i åbent vand. 

 

Vil du starte med svømning som motionsform eller kommer du jævnligt i svømmehallen, men har aldrig lige lært at svømme crawl, så kan du finde inspiration og vejleding med Crawlfit. Der er programmer og øvelser til tre forskellige niveau: 0-200M crawl, 200-1000m crawl og 1000-2000m crawl. Du kan finde programmerne med videovejledning her på crawlfit.dk, eller fysisk til stede ude i en af de mange haller hvor Crawlfit-tavlen står fremme til frit brug.

 

Ønsker du at få instruktion til din svømmetræning opfordre vi til at opsøge den lokale svømmeklub. I en række af Crawlfit-hallerne har klubberne tilbud til voksne hvor Crawlfit programmerne inddrages. I alle tilfælde vil crawlfit være et godt supplement til undervisningen, hvis du har tid til at komme i svømmehallen udenfor klubbens holdtilbud.

 

Kontaktoplysninger om projektet Aqua+ og Crawlfit:


Mads N Andersen
Udviklingskonsulent
T: +45 4439 4481 
M: +45 6114 7797
E: mna@svoem.dk

 

 

 

Caroline Kleemann
Udviklingskonsulent
T: +45 4439 4480
M: +45 6112 8187
E: ck@svoem.dk