Om Crawlfit

Mange danskere bruger allerede vandet til motion og fritidsaktiviteter. Dansk Svømmeunion og DGI ønsker med konceptet Aqua+ crawlfit at få flere danskere til at blive aktive i vandet.

Aqua+ Crawlfit er en satsning rettet mod den voksne målgruppe af motionister. I løbet af de næste tre år skal Aqua+ Crawlfit udvikle sig til at være et aktivt community, der samler brugere, klubber og diverse arrangementer, om motion og aktivitet i vand til voksne. Aqua+ Crawlfit er den del af større satsning i Bevæg Dig For Livet med fokus på voksne. Aqua+ Crawlfit skal udvide vandaktivitetstilbuddene til danskerne. Målet er at aktivere 10.000 voksne motionister.

I Danmark har vi alle let adgang til vand og derfor fine muligheder for at dyrke svømning som motion. Med Aqua+ Crawlfit Ønsker Dansk Svømmeunion og DGI svømning at styrke danskernes svømmefærdigeder, så flere danskere får lyst til at svømme både i åbent vand og i den lokale svømmeklub.

Første skridt er let tilgængelige programmer, som kan benyttes af begynderen, der skal svømme de første meter crawl og programmer til den øvede som ønsker at svømme flere kilometer.

 

Kontaktoplysninger om projektet Aqua+ Crawlfit.


Mads N Andersen
Udviklingskonsulent
T: +45 4439 4481 
M: +45 6114 7797
E: mna@svoem.dk

 

 

 

Caroline Kleemann
Udviklingskonsulent
T: +45 4439 4480
M: +45 6112 8187
E: ck@svoem.dk