Om Crawlfit

Mange danskere bruger allerede vandet til motion og fritidsaktiviteter, men Dansk Svømmeunion og Nordea-fonden ønsker med konceptet Aqua+ at få flere danskere til at blive aktive i vandet.

Aqua+ Crawlfit er en satsning rettet mod den voksne målgruppe af motionister. I løbet af de næste tre år skal Aqua+ Crawlfit udvikle sig til at være et aktivt community, der samler brugere, klubber og diverse arrangementer, om motion og aktivitet i vand til voksne. Nordea-fonden støtter i projektperioden Dansk Svømmeunion, så Aqua+ kan blive et koncept, der udvider vandaktivitetstilbuddene til danskerne. Målet er at aktivere 10.000 voksne motionister.

I Danmark har vi alle let adgang til vand og derfor fine muligheder for at dyrke svømning som motion. Med Aqua+ Crawlfit håber Dansk Svømmeunion derfor at flere danskere får lyst til at svømme både i åbent vand og i den lokale svømmeklub.

Første skridt er let tilgængelige programmer, som kan benyttes af begynderen, der skal svømme de første meter crawl og den øvede som ønsker at svømme flere kilometer.

 

Kontaktoplysninger om projektet Aqua+ og samarbejdet mellem Dansk Svømmeunion og Nordea-fonden:


Mads N. Andersen 
Udviklingskonsulent og projektleder 
T: +45 4439 4481 
M: +45 6114 7797
E: mna@svoem.dk

 

 

 

Fra Nordea-fonden:

Tine Wickers
Kommunikationschef
D: +45 4070 3784
T: +45 4060 3040